Peuteropvang Kinskorref

Peuteropvang Kinskorref

Een plek waar fantasie tot leven komt!

Vanaf 2 tot 4 jaar is uw peuter van harte welkom om bij peuteropvang Kinskorref op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken! Kinskörref ligt in de wijk Mariaberg. Persoonlijke aandacht staat voorop, voor zowel peuter als ouder. Dit zorgt voor de juiste betrokkenheid.

Peuteropvang Kinskörref is een zonnige, ruime en kleurrijke locatie, waar enorm veel avonturen worden beleefd. Lekker klauteren op het te gekke peuterspeeltoestel en iedere keer weer nieuwe dingen ontdekken, dat is spannend! 

Onze lievelingsbezigheid? Lachen natuurlijk!

Kinskörref is een plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen! We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE)aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. 

We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!). Er wordt gewerkt met verrassende thema’s, die hen iedere dag spelenderwijs de wereld leert ontdekken. En dat tovert een glimlach op al die lieve gezichtjes.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! Meer informatie over de tarieven en regelgeving per Gemeente vindt u hier.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Anjelierenstraat 35
6214 SW Maastricht (Mariaberg)

Kindplanning (contracten)

Kelly Cornelissen

M 06- 2255 9743
E planner.k.cornelissen@mik-kinderopvang.nl

Ouderportaal (incidentele opvang)

E helpdeskouderportaal@mik-kinderopvang.nl

Locatiehoofd

Kelly Cornelissen

E k.cornelissen@mik-kinderopvang.nl

Groepsindeling

twee VVE peuterspeelzaalgroepen (2-4 jaar)

Telefoonnummers

Mobiel: 06-2731 2815

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.45 uur tot 11.45 uur

Maandag, dinsdag, donderdag: 12.00 uur tot 15.00 uur.